ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ

To “Vardis Olive Garden” βρίσκεται στην βορειοδυτική ακτή της Κρήτης, στα όρια των νομών Χανίων και Ρεθύμνου, στην περιοχή της Γεωργιούπολης. Ανάμεσα στους πρόποδες της οροσειράς των Λευκών Ορέων, τον βιότοπο της λίμνης Κουρνά και το απέραντο Κρητικό Πέλαγος.

Εκτείνεται μέσα σε έναν βιολογικό ελαιώνα, συνολικής έκτασης 22000 τετραγωνικών μέτρων, και αποτελείται από 58 συνολικά διαμερίσματα, αρμονικά κατανεμημένα σε ένα κεντρικό κτίριο και πέντε μικρότερα συγκροτήματα τύπου bungalows.

Στο κεντρικό κτίριο βρίσκεται ο χώρος υποδοχής και το μπαρ “Veranda”, όπου παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης σε ασύρματο internet. Δίπλα στην πισίνα, το εστιατόριο “Elies” προσφέρει παραδοσιακές γεύσεις από τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα της περιοχής. Για την διευκόλυνση των επισκεπτών λειτουργεί επίσης μίνι μάρκετ, καθώς και δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Εξερευνώντας τον ελαιώνα της οικογένειας Βαρδή μπορεί κανείς να ζήσει μικρές, ευχάριστες ανακαλύψεις, όπως το ποτάμι που κυλά περιμετρικά του κτήματος, τα ζώα της οικογενειακής φάρμας, την παιδική χαρά στην δροσιά των ελαιόδεντρων, σε συνδυασμό με την ανεξάρτητη, ειδικών προδιαγραφών παιδική πισίνα (εμβαδόν 50 m², με ελάχιστο βάθος 0,60 m και μέγιστο 0,90 m) και αυτήν των ενηλίκων (εμβαδόν 176 m², με ελάχιστο βάθος 1,10 m και μέγιστο 2,30 m), οι οποίες βρίσκονται στο κέντρο του κτήματος, με μοναδική θέα στα Λευκά Όρη.